PHP Developer

Omschrijving

Nature.house is de internationale marketplace voor de vetste vakantiehuizen midden in de natuur. Ons platform krijgt dagelijks duizenden bezoekers overal ter wereld. In Nederland en België hebben we onze strepen dik verdiend, maar ook in Frankrijk, Duitsland en Spanje worden wij steeds vaker gebruikt. Om al die gebruikers nóg sneller te koppelen aan het perfecte natuurhuisje zoeken wij een PHP Developer.


Gezocht: PHP Developer 

Samen met Hans en Jeroen word jij medeverantwoordelijk voor de doorontwikkeling, performance en schaalbaarheid van onze high-traffic webapplicaties. Onze architectuur staat als een huis. Opgezet volgens SOLID en gebouwd met PHP7 (Symfony 3.4), MySQL, Redis, REST, RabbitMQ, Solr en Docker. Wij ontwikkelen in sprints van 2 weken. Op onze huidige roadmap staat onder andere het verbeteren van de search functionaliteiten en een complete integratie met onze payment provider.  

Vereisten

+ Jij ontwikkelt goede code en bent gewend te werken met code reviews. 

+ Kennis van PHP, bonuspunten voor: HTML, CSS en JavaScript. 

+ Jij wil werken voor een high-traffic BtoC platform.


Ons aanbod 

+ Tech-driven collega’s waar solide software keihard op #1 staat. 
+ Jaarcontract met uitzicht op vast. 

+ Veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden.
+ Salaris tussen de €3.250 - €3.750 bruto per maand.
+ Een weekendje-weg naar een natuurhuisje.
+ Ruimte om nieuwe tools & technieken te gebruiken.
+ Cursussen en trainingen om nog beter te worden.


Meer weten? Reageer met of helemaal zonder uitgebreid CV. Je kan Jaimy ook Whatsappen via: 06-28500972 of stuur een e-mail naar vacatures@natuurhuisje.nl.


Do you speak English? So do we! Please save us some time and only respond if you already live in The Netherlands. No agencies please :)