Engineering Manager

Job description

Nature.house is een internationaal boekingsplatform voor unieke accommodaties en activiteiten midden in de natuur. Onze missie is om mensen dichter bij de natuur te brengen. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 2 miljoen mensen naar de mooiste bestemmingen gebracht. Voor iedere geboekte nacht steunen wij de bescherming van lokale natuur door heel Europa. 


Voor onze groei zijn we op zoek naar een Engineering Manager met een Agile denkwijze en het vermogen om de mensen in het team te ontwikkelen en te laten presteren terwijl ze volledige autonomie hebben.  We zijn op dit moment aan het groeien van de scale-up mentaliteit naar meer volwassenheid en we hebben jou nodig om ons te helpen het development team op te schalen en een visie te creëren van onze lange termijn IT roadmap.


Tech stack / way of working

Onze architectuur staat als een (natuur)huis. Het back end ecosysteem is gebouwd met PHP 8 (Symfony 5.4), MySQL, Redis, REST API’s, Elastic Search en Docker. Bij nature.house, ontwikkelen we met behulp van de Scrum methode. Dit betekent dat we sprints hebben die 2 weken duren, refinements hebben om stories in te schatten, en een retrospective en sprint planning hebben om te reflecteren op hoe we het hebben gedaan en wat we gaan doen voor de volgende sprint.


Wat ga je doen?

+ Het coachen, ontwikkelen en begeleiden van het development team inclusief Product Owner en UX / UI Designer (9 FTE)
+ Er voor zorgen dat development team software producten van goede kwaliteit oplevert
+ Zorgdragen voor een schaalbare groei van het team en het faciliteren van technische groei en kennisdeling over het team
+ Bepalen en opzetten van visie en strategie voor langere termijn (IT roadmap)

+ Sparringpartner en aanspreekpunt voor andere teams om ideeën te realiseren

+ De rol van Engineering Manager is nieuw voor ons, je zal dus een belangrijke rol spelen in het definiëren van de rol zodat jij een geweldig team kan bouwen! 

Job requirements

+ Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het coachen, ontwikkelen en begeleiden (mensen laten groeien) van autonome software development teams

+ Technische achtergrond en kennis van coderen is een plus 

+ Ervaring met in Agile/Scrum werken in een internationale omgeving

+ In staat om niet-technische onderwerpen te bespreken met de rest van de organisatie
+ Je bent minimaal 36 uur beschikbaar


Wat krijg je er voor terug?

+ Een kans om impact te maken en mee te groeien als tech bedrijf

+ Door ons platform iedere dag beter te maken lever je een bijdrage aan een betere wereld (zie natuurprojecten)

+ Goed salaris en een winstuitkering die kan oplopen tot 4 maand salarissen

+ Gezellig kantoor en team in Breda, potje smash, bier of ander vertier