UX/UI Designer

Functieomschrijving

Nature.house is hét internationale boekingsplatform voor een vakantie middenin de natuur. Het zal je dan ook niet verbazen dat duurzaamheid en natuurbehoud aan de basis liggen van alles wat we doen. Voor iedere boeking op ons platform steunen wij de bescherming van lokale natuur door heel Europa. Mensen dichterbij de natuur brengen, dát is waarvoor we het doen. En dat is in de afgelopen jaren al meer dan 2 miljoen keer gelukt! Om in de komende jaren nog meer natuurliefhebbers naar hun ideale vakantieverblijf te begeleiden, zijn we op zoek naar een ervaren UX/UI Designer.

 

Als designer ben je betrokken bij ons development team (scrum) in het vernieuwen van zowel de functionele als visuele kant van Nature.house. Je werkt nauw samen met zo’n acht developers en één Product Owner, en ook je collega’s van Product en Marketing & Branding spreek je regelmatig over het doorontwikkelen van het design system. Je bent comfortabel met het onderzoeken van de volgende stap voor onze online ervaring, of dat nou face-to-face is met een huurder uit een gebruikerspanel of achter je laptop in onze Analytics omgeving. Jij weet wat er nodig is om natuurliefhebbers de online ervaring te geven die ze telkens weer uit laat kijken naar het boeken van hun volgende vakantie!

 

Je gaat je bezighouden met

+ Het verbeteren van de gebruikerservaring op ons platform.

+ Onze missie en visie voelbaar maken in de hele journey, door initiatieven zoals het steunen van lokale natuurprojecten goed zichtbaar te maken.

+ Concepten en prototypes uitwerken voor nieuwe features.

+ Data analyseren én gebruiken als onderdeel van je ontwerpproces.

+ Het opzetten van een design system dat aansluit bij onze merkidentiteit.

+ Het zelfstandig uitvoeren en analyseren van UX onderzoek is een onderdeel van jouw workflow. Zo leer jij continue meer over de behoeftes van onze hosts en huurders. Met deze kennis in je achterhoofd scherp je bestaande flows aan en ontwerp je nieuwe features.

Functievereisten

+ Je hebt minimaal 6 jaar ervaring als UX/UI Designer en bent in staat zelfstandig het ontwerpproces te doorlopen.

+ Je bent gewend om te werken in een agile werkomgeving, waarin het stapsgewijs doorontwikkelen van een MVP de standaard is.

+ Minimaal een hbo-diploma, liefst bij voorkeur in de richting van Digital Design of UX Design.
+ Je weet je weg in design tools zoals Sketch of Figma blind te vinden, en hebt bij voorkeur ook ervaring met prototyping tools zoals Framer, InVision of Marvel.

+ Je schrikt niet van complexere data, en weet bij voorkeur goed je weg in Google Analytics en user feedback tools zoals Hotjar. Ervaring met A/B testing is een pré. 

+ Je spreekt goed Nederlands en Engels.

 

Wat bieden wij

+ Een internationale scale-up omgeving waarin je jezelf snel kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid hebt tot het volgen van trainingen en/of cursussen.

+ Een gezellig jong en dynamisch team.

+ Salaris tussen € 4.000 en € 5.000 en een winstuitkering van maximaal 4 maandsalarissen.

+ Een contract voor minimaal 32 uur.

+ Een bijdrage leveren aan een beter klimaat.
+ Werken op afstand is mogelijk (remote) maar op ons gezellige kantoor kan ook.