Senior Product Owner

Functieomschrijving

Startdatum: 1 oktober

Full-time positie: 36-40 uur per week


Nature.house is een internationaal boekingsplatform voor unieke accommodaties midden in de natuur. Onze missie is om mensen dichter bij de natuur te brengen. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 1 miljoen mensen naar de mooiste bestemmingen gebracht. Voor iedere geboekte nacht steunen wij lokale natuur projecten. Om ons platform nog verder door te ontwikkelen zijn we op zoek naar een Product Owner.


Als Product Owner binnen nature.house ga je de uitdaging aan om het platform iedere dag beter te maken. Jij bent de verbinding tussen business en het development team (8 FTE) en het aanspreekpunt van de teams over de functionele ontwikkelingen binnen nature.house.


Hoe ga je dit doen?

+ Het vervullen van een schakelfunctie tussen diverse collega’s (business en development), om aan de hand van analyses tot een productdefinitie te komen die als basis dient voor de backlog

+ Het zorg dragen voor de ontwikkeling en uitvoering van visie en roadmap

+ Je gaat vraagstukken structureren en vertalen naar heldere user stories en deze priorteer je om zoveel mogelijk business waarde te creëren

+ Je gaat zelf structuur aanbrengen in het een product eigenaarschap, het is een nieuwe rol voor ons en we staan open voor de ervaring die jij mee brengt.

Vereisten

+ Een afgeronde HBO- of WO-opleiding.

+ Minimaal 6 jaar ervaring als Product Owner in een start- of scale up omgeving

+ Ervaring met Agile werkwijze

+ Technische kennis is een nice to have maar geen must, belangrijker zijn de sociale vaardigheden om met het juiste vertrouwen waardevolle ideeën te realiseren.


Ons aanbod

+ Tech-driven collega’s waar solide software keihard op #1 staat

+ Salaris tussen de €3.750 - €5.500 bruto per maand

+ Vast contract en winstuitkering die kan oplopen tot maximaal 4 maandsalarissen

+ Veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden

+ Een weekendje-weg naar een natuurhuisje

+ Een bijdrage leveren aan een beter klimaat