Hi there!

Wij zijn nature.house

Nature.house is de internationale marketplace voor de unieke accommodaties midden in de natuur. Voor iedere geboekte nacht in een natuurhuisje steunen wij lokale natuurprojecten samen met Staatsbosbeheer, Buitenfonds en Vogelbescherming Nederland. 

Onze missie is om mensen dichter bij de natuur te brengen. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 1 miljoen mensen naar de mooiste bestemmingen gebracht. Om nog meer mensen op internationaal niveau met ons platform te verbinden, zoeken wij collega's.


Lees hier over onze founders en de groei naar internationaal tech-bedrijf. Meer lezen over nature.house in de corona situatie? Check deze studie.

COVID19

COVID19 en solliciteren bij Natuurhuisje

Het zijn uitdagende tijden voor bedrijven en sollicitanten. Het coronavirus zorgt voor nieuwe manieren van samenwerken maar ook voor solliciteren. Bij natuurhuisje houden we rekening met alle maatregelen rondom het COVID19. Hieronder vind je wat meer informatie over het huidige sollicitatieproces. We zoeken nog volop mensen dus neem een kijkje in onze vacatures hieronder. 

Wat moet je weten wanneer je bij natuurhuisje solliciteert? 

Het gehele sollicitatieproces is online. De gesprekken zullen dus allemaal via video plaatsvinden. Je kan dus zelf bepalen waar je zit, dat mag binnen maar kan natuurlijk ook ergens in de natuur! Het is maar net waar jij je comfortabel bij voelt.

Contracten tekenen? 

Na positieve gesprekken met je toekomstige collega’s krijg je te horen dat je bent aangenomen, super! Het tekenen van de arbeidsovereenkomst gebeurt bij ons digitaal, je hoeft dus niet naar kantoor te komen en je ontvang ook geen post, wel zo milieuvriendelijk! 

Klaar voor de start? 

Op de startdatum kom je op kantoor om een van onze collega’s te ontmoeten. Deze ontmoeting gaat geheel volgens de COVID19 richtlijnen zoals 1,5 meter afstand houden. Je collega voorziet je dan van de juiste spullen (o.a. laptop en welkomstpakket) om van start te gaan. 

Heel veel succes bij je sollicitatieproces!

Werken in ons eigen Natuurhuisje betekent

Bijdrage leveren aan de natuur door het platform iedere dag beter te maken🌳
Onderdeel zijn van een jong en ambitieus team🚀 
Werken aan een high traffic platform met een 400K fanbase op Social Media 👨🏽‍💻
Je krijgt een eigen Natuurhuisje ervaring van ons vergoed 🏡 
Ieder kwartaal een fun activiteit waar we successen vieren 🍾
Goede arbeidsvoorwaarden met een interessante bonus constructie 💸
Game area met PingPong 🏓
Iedere week vers fruit van de lokale boer en vrijdag samen lunchen 🥪
Veel vrijheid in je rol, ownership is wel het dingetje hier 🤸🏽‍♀️ 
Omgeving waar je snel kan leren met directe feedback onderling 🤓

Nature.house office

Emmastraat 6B in Breda